logo IDIBELL
Català  |   Castellano  |   English
Cerca
L'InstitutRecercaActualitatPlataformesUneix-te a nosaltresEines
 

Notícies

boto imprimir
Data: 31/07/2017

El Grup CataLands Solidaris dóna 10.000 euros al Programa ProCURE

Els diners recollits serviran per investigar en un projecte d’immunoteràpia que lideren els investigadors Ramon Alemany i Josep Mª Piulats


El Grup CataLands Solidaris ha donat 10.000 euros a un projecte de recerca en immunoteràpia que lideren Ramon Alemany i Josep Ma Piulats, del programa ProCURE (IDIBELL-ICO) i el servei d’Oncologia Mèdica ICO-L’H, respectivament. El cap del programa ProCURE, Miquel Àngel Pujana, juntament amb la directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez, han estat els encarregats de rebre als assistents i agrair la seva col·laboració amb la recerca. Posteriorment han estat els investigadors, Moreno i Piulats, els que han explicat el projecte de recerca en el que s’invertiran els diners que han donat i que van recollir durant el cap de setmana solidari que es va celebrar el passat mes de juny a la població de Llinars. L’acte ha acabat amb una visita als espais de recerca de ProCURE a l’IDIBELL i amb un aperitiu com agraïment al tracte rebut per alguns dels integrants del Grup CataLands quan van estar tractats a l’ICO.

 

Cap de Setmana Solidari de l’Automòbil a Llinars

El cap de setmana, 10 i 11  de juny, es van celebrar a Llinars unes jornades solidàries per tal de recaptar els diners per a poder donar a l’Institut Català d’Oncologia. L’acte, que va estar organitzat pel Grup Land Rover Catalunya CataLands Solidaris, el Club Land Rover España i l’Ajuntament de Llinars, constava de diverses activitats: circuit 4x4, exposició de vehicles clàssics, zona d’expositors, subhasta de material, zona de bar, venda de productes de merchandising, zona d’esbarjo per a infants, passejada amb tot terreny pel circuit 4x4 o actuacions en directe, entre d’altres activitats. Gràcies la solidaritat de les empreses col·laboradores de l’acte, els assistents i el compromís dels integrants del CataLands Solidaris es va poder recaptar una bona part dels diners que ara serviran per a poder investigar en el càncer. En aquest acte, i com a representants de l’ICO, hi van assistir el president de la institució, Josep Mª Vilà que va ser l’encarregat d’agrair la tasca.

 

Qui són els CataLands Solidaris?

“Som un grup d’amics, una quadrilla, uns bojos pels Land Rovers i que ens agrada somiar, però sobretot ens agrada gaudir de la vida i de la nostra afició”. Amb aquestes paraules es defineixen els CataLands Solidaris un grup d’amics que organitzen quedades amb els seus Land Rovers però sempre amb una missió solidària i benèfica per poder recaptar diners, organitzant actes i esdeveniments, per tal de donar-los a aquelles institucions que més ho necessitin. 

foto El Grup CataLands Solidaris dóna 10.000 euros al Programa ProCURE
El Grup CataLands Solidaris dóna 10.000 euros al Programa ProCURE

Share/Bookmark
 
© 2017 Institut d'Investigació Biomèdica de BellvitgeResultats per pàginaData inicial
Seleccionar data
TitolData final
Seleccionar data
Buscar


La vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

AcceptarLa vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

Acceptar


Cancel·lar

Les contrasenyes no coincideixen
La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caracters
La nova contrasenya no pot contenir caràcters especials
Registre d'usuari

Nom
1r Cognom
2n Cognom
Correu electrònic
Usuari
Contrasenya
Idioma


Acceptar


Cancel·lar
Encara no heu confirmat l'asistencia al curs de programacio en R programat pel dia 29-30 de juny i 6-7 de juliol, la data limit per fer la confirmació es el dia 09/06/2017

Voleu confirmar l'asistencia ara?

No
Falta informació referent a les vostres dades personals i de contacte, necessària per mantenir les bases de dades de l’IDIBELL.

Desitgeu omplir el formulari ara?

No

Si su plau, recordeu introduir la previsió de vacances a l’aplicatiu

Acceptar

Cancel·lar