logo IDIBELL
Català  |   Castellano  |   English
Cerca
L'InstitutRecercaActualitatPlataformesUneix-te a nosaltresEines
 

Notícies

boto imprimir
Data: 31/07/2017

L’IDIBELL acull tres joves investigadors amb beca INPhINIT

Les beques de doctorat INPhINIT de l’Obra social La Caixa permetran contractar als investigadors per un període de tres anys 


El grups de recerca dels doctors Julián Cerón i Esteve Fernández a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) han estat seleccionats pels destinataris de tres beques de doctorat INPhINIT. Aquestes beques,  otorgades per l’Obra Social la Caixa, permetran a aquests joves investigadors realitzar el seu doctorat a l’IDIBELL durant 3 anys.

 

De les 438 sol·licituds rebudes, s’han concedit 57 beques INPhINIT a joves investigadors provinents de tot el món. D’entre els 26 projectes presentats per l’IDIBELL a la convocatòria, dos dels candidats becats han seleccionat els projectes “TackSHS” I “EUREST-PLUS”, liderats per Esteve Fernández, i un tercer el projecte “Genome editing as prognostic and therapeutic tool in human diseases”, encapçalat per Julián Cerón.

 

"L'investigador INPhINIT aprofitarà la tecnologia d'avantguarda CRISPR/Cas9 per editar el genoma de C. elegans per identificar la sensibilitat de les cèl·lules canceroses a diferents estratègies terapèutiques", explica el Dr. Julián Cerón. "El projecte implica una comunicació activa amb oncòlegs i altres científics que treballen amb models de càncer a la nostra institució".

 

Pel que fa als projectes dirigits pel Dr. Esteve Fernández, aquest afirma que "oferim una oportunitat engrescadora per a investigadors predoctorals que busquen desenvolupar la seva carrera investigadora en el camp del control del tabac". El projecte TackSHS pretén aclarir l'impacte global que tenen els aerosols de fum de segona mà i e-cigarretes sobre la salut de la població europea; d'altra banda, el projecte EUREST-PLUS pretén controlar i avaluar l'impacte de la directiva sobre els productes del tabac (TPD) a nivell europeu.

 

En cada convocatòria, INPhINIT ofereix contractes laboral de 3 anys per a la realització del doctorat a una de les organitzacions acreditades amb el distintiu “Severo Ochoa” o “María de Maeztu” i els Instituts de Recerca Sanitaria Carlos III com l’IDIBELL. A més, els investigadors estableixen un pla de desenvolupament de carrera personal, que inclou oportunitats de mobilitat transnacionals, intersectorials i interdisciplinàries, i assisteixen al Programa de Formació Complementària.

 

foto L’IDIBELL acull tres joves investigadors amb beca INPhINIT
L’IDIBELL acull tres joves investigadors amb beca INPhINIT

foto This project has received funding from the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under the Marie Sklowdowska-Curie grant agreement No. 713673
This project has received funding from the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under the Marie Sklowdowska-Curie grant agreement No. 713673
Share/Bookmark
 
© 2017 Institut d'Investigació Biomèdica de BellvitgeResultats per pàginaData inicial
Seleccionar data
TitolData final
Seleccionar data
Buscar


La vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

AcceptarLa vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

Acceptar


Cancel·lar

Les contrasenyes no coincideixen
La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caracters
La nova contrasenya no pot contenir caràcters especials
Registre d'usuari

Nom
1r Cognom
2n Cognom
Correu electrònic
Usuari
Contrasenya
Idioma


Acceptar


Cancel·lar
Encara no heu confirmat l'asistencia al curs de programacio en R programat pel dia 29-30 de juny i 6-7 de juliol, la data limit per fer la confirmació es el dia 09/06/2017

Voleu confirmar l'asistencia ara?

No
Falta informació referent a les vostres dades personals i de contacte, necessària per mantenir les bases de dades de l’IDIBELL.

Desitgeu omplir el formulari ara?

No

Si su plau, recordeu introduir la previsió de vacances a l’aplicatiu

Acceptar

Cancel·lar